TI-30XB – Ikke \’Bare\’ en Lommeregner!

Vi kender den alle sammen. Lommeregneren. Lommeregneren forbinder man med simple matematiske regnestykker. Den er igennem tiderne blevet brugt som et værktøj til at løse gange stykker, plus stykker, minus stykker og dividér stykker. Det er denne form for simpel algebra, som har været hovedformålet med lommeregneren. Men denne simple lommeregner, kan Du med god ro i maven pakke væk, og det kan kun gå for langsomt. For TI-30XB er den perfekte Lommeregner for DIG. 

Er du studerende? Erhvervsmæssigt involveret med det matematiske fag? Så er der ingen grund til at tøve længere. Denne Lommeregner kan ALT. Forestil Dig, at du tager et matematisk program, som indeholder alt det Du har lært gennem livets lange uddannelsesforløb, og mere til. Alle disse emner, metoder, formler mv. De kan løses og findes med denne Smarte Lommeregner. Lommeregneren er perfekt for dig som beskæftiger Dig med matematikken til dagligt, også på et mere avanceret plan. 

Hvornår er den brugbar?  

TI-30XB er brugbar i alle tænkelige situationer, hvor et matematisk værktøj er påkrævet. Det smarte ved Lommeregneren er, at den kan tages med overalt, grundet den behagelige form med dejlige runde kanter, og selfølgelig den praktiske størrelse, som gør det muligt for Dig som TI-30XB indehaver at tage den med overalt. Nedenfor finder Du 3 oplagte steder at medbringe din TI-30XB Lommeregner. 

3 perfekte anledninger, hvor det er oplagt at medbringe TI-30XB Lommeregneren.  

1. Skolen 

Er du Gymnasieelev? Universitetsstuderende? 10.klasse? Intet problem! TI-30XB egner sig til ALLE uddannelsesmæssige sammenhænge, grundet dens omfattende omfang af fagets metoder og emner. Denne er let tilgængelig og let ved hånden. Egner sig perfekt til at ligge klar ved siden af computeren. Med TI-30XB er du alt klar med svaret før de andre i klassen. 

2. Arbjedspladsen 

Forestil Dig det. Skrivebordet med Computeren, til venstre for den står kaffekoppen og til højre, TI-30XB Lommeregneren. Den er perfekt altid at have klar ved hånden. Om du er arkitekt og har brug for at finde rumfanget eller omkredsen af et objekt, eller om du er ingeniør og skal finde vinklerne på en nydesinget bygning? INGEN grund til bekymbring. Den er perfekt for Dig som arbjeder med det matematiske fag i Erhvervet. 

3. Derhjemme 

Vi kender det alle. I hverdagen opstår der ofte situationer, hvor ens matematiske kompetencer bliver sat på prøve. om det er at regne ud hvor mange penge der skal handles gulerødder for, eller om det er hvor meget der mangler at blive overført i lommepenge til børnene? TI-30XB Lommeregneren er altid til tjeneste! OGSÅ i Hjemmet! 

God Fornøjelse med din nye TI-30XB Lommeregner.