Sælg dit sølv til en fordelagtig pris

Vi kender alle godt til den situation, hvor du går igennem skufferne derhjemme og finder en masse smykker og andre genstande, som du hverken bruger eller har stående fremme længere. Normalt vil de fleste blot gemme det væk igen og lade vær med at tage stilling til det, men lad vær med det!

Nu er det nemlig muligt at give dine aflagte sølv smykker og sølv genstande nyt liv – og du kan endda tjene penge på det! Sølv er nemlig et særligt ædelmetal som kan smeltes, omformes og genanvendes, og dermed bør sølv ikke ligge hen og ikke blive anvendt til noget. 

Når du derfor finder disse aflagte genstande, så bør du i stedet beslutte dig for at sælge dit sølv og få en god pris for det. For at sikre, at du får en god pris for dit sølv kan du gå ind på hjemmesiden Sølvpriser hvor du finder vejledning, fakta og interaktive værktøjer til dig, så du kan forberede dig bedst muligt på salget af dit sølv. 

Hold øje med det globale marked og vær godt forberedt

Det er altid en god idé at holde øje med det globale marked, når du vil researche priser på sølv, da du kan anvende det til at forstå, hvordan det globale marked ser ud, hvilke tendenser der er, og altså derfor også om de danske priser er høje eller lave når du vil sælge. 

Inde på hjemmesiden Sølvpriser finder du en graf over det internationale marked, hvor du kan følge med i sølv tendenser, og se hvornår sølv er steget og faldet i værdi før i tiden. Grafen opdateres i realtid, så du ser det nyeste fra verdensmarkedet. Lige når du går ind på hjemmesiden vil grafen være indstillet til guldmarkedet, men hvis du markerer ordet ‘Gold’ i venstre hjørne af grafen, og skriver ‘silver’ i stedet for, så ser du grafen for det internationale marked for sølv. 

Råd og vejledning ved hånden

Når du vil vælge dit sølv til Nordisk Guld står kollegaer fra Nordisk Guld altid klar til at vejlede og rådgive dig i salget. Du kan altid ringe til Nordisk Guld til en uforpligtende samtale, hvor du kan stille dine spørgsmål og få klarhed om dine muligheder for salg. 

Du kan også gå ind på deres hjemmeside og læse mere om firmaet. Her finder du både telefonnummer på firmaet, men også en chat, hvor du kan sende dine spørgsmål om salg af dit sølv, og få hjælp lige ved hånden. 

Læs også Byt støvet guld til kontant guld! hos frederikssundsymfoniorkester.dk.

Skriv en kommentar