Sådan kommer du først hos Google

Hvis du ønsker mere handel og tjene flere penge, er en af måderne at blive mere synlig på internettet. Det sker ved at Google rangere dig som en af de 3 første, helst nummer et, blandt de søgeord som dine kunder bruger, når de leder efter lige det du tilbyder. Det vil sige helt lavpraktisk, at hvis du sælger røde gummistøvler skal dit firma komme frem som en af de første, hvis en kunde Googler røde gummistøvler. For at det skal ske skal du igang med at lave SEO. Søgeordsoptimering. Det er noget du selv kan gøre hvis du har tiden, lysten og energien til det. Eller du kan få et Bureau til det. Googler du, sjovt nok, Tips til SEO Århus, vil du se at der kommer mange gode forslag op til, hvordan du enten selv kan blive bedre til SEO eller få hjælp til det. 

Nemme SEO Tips

Hvis vi vender tilbage til eksemplet med de røde gummistøvler, som vi kender og ved at folk søger på, er et af de tips der går igen at det er vigtigt at ordene røde gummistøvler står i teksten og i overskiften. Derved kan google når teksten læses se, at det her er en tekst der er relevant, når der søges på røde gummistøvler. 

Et andet tips er at spørger dine kunder som der har en hjemmeside, om de kunne tænke sig at linke til din hjemmeside. Google er glad for links og links gør det nemmere for den at finde dig og fungere lidt som et bevis for at det du laver er ok. Hvorfor vil folk ellers linke til dig. 

Det tredje tips er interne links. Du skal gøre det nemt for folk at finde rundt på din hjemmeside. Dvs. at er de på siden med røde gummistøvler, så søg for at der også er et link eller flere til nogle af dine andre produkter, så de har nemt ved at finde og se dem også. Det kan også være at du sælger billetter til en events. Her skal du igen gøre det nemt for kunden at købe, så der skal på hver side være et link til den side, hvor man booker billetter.