Find det billigeste forbrugslån

Inden du tager et forbrugslån kan det være en god ide at tjekke de forskellige muligheder der er, for at finde det bedste og billigste. Der findes blandt andet på mange hjemmesider test over de billigste forbrugslån 2020 og det er et godt sted at starte. Mange af de samme hjemmesider tilbyder også, at komme med 3 tilbud på forbrugslån. Alt afhængig af, hvad du skal bruge pengene til, vil en traditionel bank ikke finansere et forbrugslån. Især ikke uden at der stilles sikkerhed.

Selvom online lån ofte er dyre kan de i nogle tilfælde være billigere end f.eks. at bruge den kassekredit mange private har i en almindelig bank. En kassekredit koster kun penge, når den bruges, men tilgengæld er renterne høje. Et alternativ, hvis vaskemaskinen vælger at gå i stykker, kan være at tage et online forbrugslån. Et forbrugslån har ofte en kort løbetid og vil skulle tilbagebetales indenfor en kort periode. Et forbrugslån egner sig ikke til at finansere et huskøb eller andre store lån. 

Hvad kendetegner et forbrugslån

Et kendetegn ved et forbrugslån er som navnet fortæller, at det er et lån der er taget for at finansere ens forbrug. Det kan være alt fra en tur i byen til en ny bærbar. Det kan også være fordi der er kommet en ekstra stor uventet regning og du ellers ikke vil have penge resten af måneden.

Vælger du at låne til forbrug i en online bank, vil de som hovedregel ikke spørge dig, hvad du skal bruge pengene til. Derfor er det en god ide ikke at lade sig rive med, også fordi låneproceduren er nem og hurtig.

Du bør ikke låne til andet end det du havde oprindeligt planlagt og heller ikke et højere beløb. Det kan blive en dyr fornøjelse ikke at kunne betale et forbrugslån tilbage og du kan risikere at komme til at stå i RKI. At stå i RKI vil gøre det svært for dig at kunne låne igen. Også til andre former for lån end forbrugslån. Acceptere en låneudbyder, at du står i RKI skal du være ekstra meget opmærksom på, hvilke betingelser lånet er givet under og til hvilken rentesats.

Ét svar til “Find det billigeste forbrugslån”

  1. Sofie R.november 13, 2020 kl. 2:11 pmSvar

    Fedt, Jagtdebatten.dk\n
    Faldt lige over jeres artikel: Find det billigeste forbrugslån og jeg er virkelig fan. ;)\n
    Sofie

Skriv en kommentar