Få et flottere hus ved at sandblæse det

Skal du have renoveret facaden på dit hus eller skal det blot males er det en god ide at starte med at få det sandblæst. En sandblæsning fjerner gamle rester af maling, pus og kalk og efterlader facaderne flotte, rene og klar til renovering. Det er vigtigt at der er en periode lang nok i mellem sandblæsningen og renoveringen til at huset kan nå at tørre. Får den ikke tid til at tørre kan du risikere at der kommer fugt. 

Bor du Jylland, kan du med fordel søge på sandblæsning af hus jylland på internettet og finde op til flere håndværkere, der yder den service.

Få flere håndværkere til at afgive et tilbud

Selvom det kan være grænseoverskridende at bede flere end en håndværker om at afgive et tilbud er det stadig en god ide at gøre. Du finder ud af hvad prisniveauet er og du mindsker samtidig risikoen for, at få fat i den dyreste af slagsen. Husk at der kan være forskel i metoder og udstyr og det kan give en forskel i prisen. 

Samtidig giver det dig en mulighed for at prøve at se, om du kan forhandle dig frem til en bedre pris. Et tilbud er altid åben for forhandling uanset hvem der har givet det. 

Det er ikke sikkert at du har held med dig, men det er da værd at prøve. 

Samtidig med at du sammenligner de forskellige tilbud, så tjek også Trustpilot og se hvad tidligere kunder har at sige om dem og deres arbejde. Hvis flere nævner at de kom til tiden og efterlod et pænt og rent hus, er det værd at tage med ind i overvejelserne, når der skal vælges. Omvendt kan det også være værd at tage med, hvis de sidste 10 anmeldelser nævner at håndværkeren ikke kom til tiden eller var svær at få fat i. 

Vælg en miljøvenlig løsning

I dag hvor der er så meget fokus på miljøet, er det også her muligt at vælge en miløvenlig sandblæsning, hvor sandet genbruges en 20-200 gange før det slidte sand omsmeltes og genanvendes. Det er også rart at vide at der ikke vil ligge gamle malerrester rundt omkring i haven.