Du kan coaches til en god skilsmisse

Rigtig mange par står i en ekstrem svær situation hvert eneste år. Hver måned. Hver dag. Det handler om at parforholdet er gået i stykker. Det er ødelagt og kan ikke repareres. Det er dødt og I ønsker at komme væk fra det. I vil skilles. Men det er ikke nemt. Det er en proces, som I begge er den del af. Og måske er jeres børn også en del af den og gør det endnu mere sårbart og endnu vigtigere at komme godt igennem. 

Bliv coachet igennem det

Jeres ægteskab eller forhold kan have slået så mange knuder at I ikke kan se jer ud af det. At I ikke kan gennemskue og slet ikke overskue, hvad der skal til for at I overhovedet skal komme videre. Her er Skilsmisse Coaching en rigtig god idé, så I kan komme på neutral grund og få hjælp til at forstå hinanden. Det er samtidig en rigtig god måde at støtte jer selv på, fordi I også bliver klogere på egne handlinger og I ikke kun peger fingre af jeres partner og jeres partners handlinger, adfærd og reaktionsmønstre. Det er hårdt. Men det er lærerigt.

I coachingen vil I få hjælp til at stille hinanden og jer selv nogle spørgsmål, som åbner op for en ny dimension for jer. Det handler om at I vil se tingene fra et anderledes perspektiv, at I vil få et ny blik på tingene og at I kan se det hele fra en anden vinkel. Denne nye vinkel vil give adgang til nye handlemuligheder, som I tidligere ikke har set og I tidligere ikke har kunnet agere på. Men det vil I kunne nu.

I stedet for at slå knuder, vil I lære at løsne op for tingene og give plads til at I begge kan have lov til at være til og sige noget og I begge kan komme med løsningsforslag til hvordan I bedst kommer ud af den dårlige stemning, de dårlige beslutninger og de indgravede negative mønstre, som I klynger jer fast til i jeres ubevidste handlinger. 

Det vil puste god energi imellem jer og hjælpe jer bedre ud af det, I allerede er på vej ud af. Det vil skabe en ny energi, som vil gøre noget godt for jer begge og hjælpe jer hver især i den retning, som I ønsker at gå i i fremtiden. Det bliver godt for alle parter. 

Skriv en kommentar