Det skal du vide om dogging fun

Dogging fun beskriver en type fetich der handler om at én eller flere mennesker mødes ude i naturen for at have samleje med hinanden. Selvom det er de færreste der har kendskab til denne fetich, er det faktisk en af de mest udbredte i nyere tid. 

Takket været internettet har nichefeticher som netop dogging fun nemlig haft rig mulighed for at danne sig en stor følgerskare. I gammel tid var feticher lidt sværere at tilgå, da man oftest kun snakkede med sin familie og venner, og dengang var feticher som oftest heller ikke noget man delte med dem. Men da internettet kom kunne disse mennesker nu finde andre ligesindet og dele deres fetich med.

Dogging fun – sådan finder du det

Du skal virkelig ikke lede længe i moderne tid for at finde en eller flere forummer der er dedikeret til netop dogging fun. Du skal og bør dog være indforstået med at alle disse sider kræver at du betaler et månedligt abonnemet – det har i høj grad noget at gøre med bibeholde af privatlivets fred, brugere har jo ikke lyst til at hvem som helst kan komme ind og chatte med dem. Her er et månedligt abonnemet med til at skille de useriøse fra.

Når du har fundet et site og betalt for det månedlige abonnemt har du fri adgang til at chatte med andre \’doggere\’ derinde og aftale mødested og andet. På siderne er det heller ikke unormalt af brugere lægger steder op hvor de plejer at tage hen med en anbefaling koblet på. 

Dogging og loven – det bør du vide

Selvom det måske lyder ligetil at komme i gang er der et par ting du bør vide før du kaster dig ud i det – for hvis du tilgår det helt uden hoved kan de ende med at koste dig op til fire år bag tremmer – ikke just det man har lyst til at ryge ind for. 

Der er to love der omhandler dogging og du finder dem herunder:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Med disse to i baghovedet og en omgang sund fornuft kan det ikke gå helt galt – læs mere på www.sexidetfri.dk